en-us
  • no
  • en-us

Tjen penger på det du ikke trenger!

nesten ny er en secondhand butikk hvor du sitter igjen med fortjenesten på dine brukte dame-, barne- eller herreklær, og barne- eller fritidsutstyr. 

HVORDAN?

Du leier en salgsplass, som kalles en stand. Dette blir da din "butikkibutikken". Du kommer og setter opp standen, og vi gjør selve salget for deg!

Følg salget fra sofaen, hytta, treningen eller jobben. Vi utbetaler 81 % av det du har solgt for direkte til din bankkonto. Enklere blir det ikke!

Butikken er ca. 200 kvm fulle av stands/minibutikker, lekeområde for de minste og mulighet for en kaffe eller pust i bakken for de største. Vi markedsfører innholdet på standen gjennom våre sosiale medier som Facebook og Instagram, og poster daglig innlegg av varene som finnes til salgs i butikken.

Kjøp og salg hos nesten ny skal være gøy, enkelt, godt for lommeboka og bra for miljøet! 

Så lett kommer du i gang:

1. Rydd hjemmet, garasjen og boden

Ta en ettermiddag, helg eller kveld og rydd deg gjennom fra kjeller til loft, innerst i skapet og nederst i skuffen. Vask og sorter de klærne eller utstyret du vil selge. 

2. Registrer deg og book plass

Registrer deg som selger i systemet og book stand ved å velge tidspunktet og stand plasseringen som du ønsker, (*Tips butikken er delt opp i 2 områder, ett med barnetøy og ett med klær til voksne, det selges best hver for seg.) Registrer og pris alle varene hjemmefra.  

3. Pakk tingene dine og dra til nærmeste butikk

Ta med varene til butikken samme dagen leieperioden din starter eller kvelden før. Du kan henge opp/sette frem dine ting inntil to timer før stengetid, det vil si fra kl. 16:00 man-fre eller fra kl. 14:00 på lørdager.

4. Sett opp din butikk i butikken

Få utlevert kleshengere og dine prisetiketter av personalet (strekkoder/prisetiketter kan hentes før leieperioden starter om du ønsker det). Skap din unike "butikkibutikken" med det du måtte ønske og heng opp/plasser dine varer. (Tips! Av erfaring vet vi at en pyntet og ryddig stand med god info hjelper med salget!)

5. Dra hjem og vent

Len deg tilbake og la butikken selge for deg! Vi rydder standene så ofte vi kan, men du må gjerne komme innom for en liten ryddings eller påfyll under leieperioden din. Følg salget fra standen din direkte i appen/nettsiden og selvsagt er du velkommen til å handle fra de andre standene selv.

6.  Få pengene rett på konto

Ved endt leieperiode kommer du og rydder standen selv, om du ikke ønsker det kan du selvsagt kjøpe ryddetjeneste av oss. (se priser og booking for mer info.)

Utbetalingen av fortjenesten på salget fra din stand (81 %) overføres direkte til din konto/ditt kort fortløpende hver 14 dag.

Sammen skaper vi bærekraftig mote til en god pris som passer for alle!  

Vi gleder oss til å selge dine gjenbruksvarer! Ved å ha et tydelig fokus på miljø, grønn mote og verdien av gjenbruk vil vi samme bekjempe tekstilindustriens globale forurensning og bidra til å utjevne sosiale forskjeller.

110

ANTALL STANDS

1

ANTALL BUTIKKER

81%

DIN FORTJENESTE PÅ SALGET