nesten ny: Butikken som er god for lommeboka og bra for miljøet!

nesten ny drives av sosial entreprenør og gründer Camilla Nilsen, og er inspirert av miljø fokuserte, bærekraftige og populære gjenbruks butikker fra naboland som Danmark, Finland og Sverige. Ideen bak konseptet er å gjøre det enklere og ta bevisste valg bort fra «fast fashion» og for mer bærekraftige løsninger for kloden og for lommeboka.  

Gjennom nesten ny sine butikker vil vi bidra til å endre folks rutiner og bevissthet rundt bærekraftige valg i hverdagen.Klesindustrien er nest størst i verden når det kommer til forurensing av rent vann og produserer 21 milliarder tonn avfall hvert år. Industrien står for 10% av de globale karbonutslippene, bare oljeproduksjonen har større utslipp og skader miljøet mer.  

nesten ny butikkene finner du et stort utvalg av nesten nye merke og hverdagsklær til hele familien for alle sesonger og årstider. Butikkene har også store mengder av nesten nytt baby- og barneutstyr, vogner, leker, bøker, spill, sykler, ski, skøyter og akebrett. Det hender også at du finner sports og fritidsutstyr som kanoer, hundebur, kattebånd eller tursekker og primuser. Om du er glad i pynt av hus og hytter vil du garantert finne deg noen nye kupp i vår nye interiøravdeling. Alle varer du finner i en nesten ny butikk vil være av god kvalitet med en fortsatt lang levetid. 


Det skal være enkelt å leve bærekraftig.  Gjennom nesten ny konseptet ønsker vi at du skal merke det i lommeboken når du velger å gå for nesten nye varer, samtidig som du kan fylle på kontoen ved å ta et bevisst valg om videresalg fremfor å kvitte seg med overflødige varer på andre måter.

Konseptet vårt er laget for alle mennesker som ønsker å ta bevisste valg om en mer bærekraftig livsstil, som ønsker å bidra til mindre forbruk og bedre økonomi. Det passer for alle aldersgrupper og vi har like mange ivrige pensjonister, som tenåringer, single, 7 barns familier eller besteforeldre. Her får du muligheten til å engasjere hele familien, eller ha fellessalg med venner eller kollegaer.

Vi opplever standselgere som ønsker å øke innholdet i lommeboken eller på sparekontoen, betale for nye vinterdekk, kompistur, dugnad for idrettslaget eller mor/datter get away. Noen barn selger egne leker eller klær og sparer til ny mobil, nesten nye leker eller andre ting de ønsker seg i fremtiden. nesten ny er for alle, og virker positivt på din privatøkonomi og familiens forbruksvaner.  


nesten ny er opptatt av bærekraft i alle ledd. Dette viser seg i ansettelser, NAV samarbeid, inkludering av unge i utenforskap, valg av leverandører, fairtrade produkter, smarte løsninger og selvsagt høy kvalitet i alle ledd av konseptet og i vårt arbeide. Våre ansatte er engasjerte og dyktige mennesker som brenner for glimrende kundeservice gjennom gode relasjoner, og du får garantert med deg noen tips eller gode råd til ulike bærekraftige eller mer miljøvennlige løsninger på dine hverdags utfordringer i løpet av besøket :)

Vi gleder oss til å ta imot deg i en av våre butikker og håper du får dekket dine hverdags behov ved å bruke nesten ny, som din kjøp- og salgsarena. 


Velkommen til oss <3

nesten ny

-Godt for lommeboka, bra for miljøet!